Voorjaarscompetitie 2021

De competitie is uitgesteld naar het najaar.
Zie hier voor een overzicht van de meestgestelde vragen

Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen: dat is competitie spelen! Heb je nog nooit voorjaarscompetitie gespeeld? Laat dit je niet tegenhouden! Het aanbod is zeer divers en is voor zowel de beginnende spelers als voor topspelers aantrekkelijk. Je speelt in een team dat bestaat uit minimaal 4 teamleden: 4 dames of 4 heren en voor een gemengd team 2 heren en 2 dames.

De voorjaarscompetitie beslaat zeven speeldagen tussen begin april en begin juni. Je team speelt in een poule met acht deelnemers. De teams worden door de KNLTB ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Je speelt thuis of je gaat bij een andere vereniging op bezoek. Je treft iedere tegenstander maar één keer. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen.

Als je je inschrijft voor de competitie, dan rekenen je teamgenoten op je. Zorg dat je goede afspraken maakt met je teamgenoten over je beschikbaarheid. Het competitieaanbod en de speeldagen vind je op de site van de KNLTB

Inschrijven

Krijg jij zin om deel te nemen? Schrijf je dan samen met je team voor 10 januari 2021 in! Stuur een e-mail naar [email protected]. Geef bij de inschrijving alle namen van de teamleden op en wie de captain is: het aanspreekpunt voor de competitieleiding en het team. Aan deelname aan de competitie zijn kosten verbonden. De kosten verschillen per competitie.

Heb je (nog) geen team? Schrijf je evengoed in. Wie weet kunnen wij een nieuw team vormen. Mocht dit niet lukken dan zetten we je op de reserve-/invallijst.

Na de sluiting van de inschrijvingen, weten wij hoeveel teams er zich hebben ingeschreven en laten wij jullie zo spoedig mogelijk weten of je team ook kan deelnemen aan de voorjaarscompetitie. Wij zullen ons best doen om aan alle verzoeken te voldoen.

Mocht je meer willen weten of heb je vragen? Laat het ons dan weten.


Vriendelijke groet,
VCL Gerrit van Schie en Inge Verwoerd

speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021kopie.jpg aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2021-noord-hollandkopie.jpg