Najaarscompetitie aanbod en speeldata

Voor info over competities: Alles over competitie KNLTB

Inschrijven van teams

M.i.v. heden is het mogelijk om in te schrijven voor najaarscompetitie. De inschrijfdatum sluit 1 juni 2022. Voor ieder team moet een verplichte teamopgave van minimaal 6 spelers worden gedaan. De vrijdagavond is een populaire avond en we kunnen een beperkt aantal teams indelen, dus denk erover na om ook een alternatief op te geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ook op zaterdagavond 25+ competitie te spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om op doordeweekse dagen overdag competitie te spelen. Voor 8&9-competitie kan er op donderdagavond of op zondag gespeeld worden. 

Indien er teveel teams zijn kan het zijn dat er een loting gaat plaatsvinden.

Stuur een e-mail naar [email protected] Geef bij de inschrijving alle namen van de teamleden op en wie de captain is: het aanspreekpunt voor de competitieleiding en het team. Geef ook duidelijk aan of je alleen dubbels wilt spelen of enkels en dubbels. Mocht je een voorkeur hebben voor de ochtend of middag, laat het ons weten, dan proberen we er rekening mee te houden.

Als je je inschrijft voor de competitie, dan rekenen je teamgenoten op je. Zorg dat je goede afspraken maakt met je teamgenoten over je beschikbaarheid.