Oproep aan actieve leden

06 juli 2020


Oproep 

Best Kadoelenlid, 

Ons mooie nieuwe park en clubhuis naderen de voltooiing. Dat is niet vanzelf gegaan, daar is hard voor gewerkt door een klein aantal vrijwilligers binnen de club.
Op dit moment zijn er diverse mensen binnen de vereniging die noodgedwongen dubbele taken op zich hebben genomen, ook in het bestuur. Dat kan en moet anders. Het kan niet zo zijn dat met een zo snel groeiend ledenbestand er slechts een handvol mensen de kar trekken waardoor het leuke dankbare verenigingswerk in een ander daglicht komt te staan. 

Een vereniging ( de naam zegt het eigenlijk al ) dankt zijn bestaan aan de betrokkenheid van de leden. Met de contributie en de inkomsten uit het clubhuis worden de vaste lasten en bijkomende kosten betaald, het is geen betaling voor geleverde diensten. De spreuk ¨vele handen maken licht werk¨ is in dit geval zeker aan de orde; als er genoeg leden zijn die wat tijd over hebben of wat tijd vrij willen maken om iets voor ONZE club te doen dan kost dat minder tijd. 

Bedenk ook dat er keuzes zijn: kantinezaken helpen regelen, helpen met onderhoud park, bij de jeugd betrokken zijn, activiteiten helpen organiseren, helpen met Open Toernooi en/ of competitie. Dit zijn geen van alle bezigheden waar een dagtaak op rust en zeker niet als dit door voldoende mensen wordt opgepakt. 

Ook zoeken wij leden die interesse hebben in een bestuursfunctie omdat de taak van het huidige bestuur er bijna op zit. De termijn hiervoor eindigt in december van dit jaar. 

De club is uit een dal en staat als een huis. Rest nog het laatste stuk dat wij eventueel met nieuwe bestuursleden samen af willen leggen zodat wij ons helemaal kunnen richten op de afronding en de gloednieuwe club over kunnen dragen. Wij denken aan de toekomst! 

Voor meer info over de club en over alle activiteiten en werkzaamheden is er een voorlichtingsavond georganiseerd op woensdag 15 juli, aanvang 20.00 uur in het ¨oude¨ clubhuis van ATC Kadoelen: aanmelden niet nodig, komt allen! 

Mochten er vragen opkomen of beter nog: wil je je direct aanmelden voor werkzaamheden?
Bel of mail naar secretaris Annelies, [email protected] of naar mij:
Erik [email protected] of 06-48493832 of kom naar de voorlichtingsavond op 15 juli.
Van alle  functies binnen de vereniging zijn functieomschrijvingen beschikbaar.  

Met hartelijke groet,
Erik Hertroys, voorzitter

Nieuwscategorieën