Tennislessen Fulco in 2020

In de eerste week van april starten de zomerlessen. De verdeling van de lestijden voor groepen vindt u in onderstaand schema. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om eenmalige of meerdere lessen af te spreken op een ander moment in de week.

DAG JEUGD VOLWASSSENEN 
Maandag 16.00 - 18.00 uur 19.00 - 22.00 uur
Woensdag 16.00 - 19.00 uur

19.00 - 22.00 uur

Donderdag 16.00 - 20.00 uur

10.00 - 13.00 uur 
20.00 - 22.00 uur

Vrijdag 15.00 - 20.00 uur  20.00 - 22.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur  13.00 - 17.00 uur

 

Om aan de tennislessen deel te kunnen nemen dien je lid te zijn van ATC Kadoelen.

GROEPSLESSEN

JEUGD
De lesgroepen van kinderen gaan bij vijf inschrijvingen van start, en kunnen doorgroeien tot maximaal twaalf voordat de groep in overleg gesplitst wordt in twee lesgroepen. Zo houden we de mogelijkheid om tussentijds leerlingen te plaatsen. De leerlingen ontvangen bij aanvang van de lessenreeks een tennisschrift waarin ze hun vorderingen bijhouden. In het schrift zit ook de activiteitenagenda van de vereniging en het lesrooster. Verder houden de kinderen in hun schrift de resultaten bij van de wedstrijdjes die ze buiten de les spelen. In het lesrooster zijn vier dagen opgenomen waarin alle leerlingen zijn uitgenodigd om met en tegen elkaar te tennissen.

VOLWASSENEN
Lesgroepen voor volwassenen bestaan uit vier leerlingen en gaan van start bij drie aanmeldingen. Leerlingen zitten per les in een appgroep maar kunnen desgewenst ook aan een appgroep met speelsters / spelers van hun eigen niveau worden toegevoegd. Daarnaast biedt de vereniging een laddercompetitie, die bij uitstek geschikt is om speelsters / spelers van gelijk niveau te ontmoeten. Voor jeugd en volwassenen bestaat de mogelijkheid van duo-les of privéles. De reeks van 15 lessen start op 3 april en loopt tot en met eind september 2020. De lessen vinden plaats op de smashcourt banen. Bij slecht weer wordt de les ingehaald voor zover dat lukt tot 1 oktober.

OUDER-KIND LESSEN voor KLEUTERS
Op vrijdagmiddag 15.00 - 15.45 uur zijn er lessen waarin ouders en hun kleuters met elkaar allerlei racket-spelletjes doen. Het programma stimuleert het plezier in bewegen, en helpt kinderen om op speelse wijze kennis te maken met alles wat bij sportles komt kijken: plezier; samenwerken; bewegen & - natuurlijk - opruimen! Voor de ouders is het een klein uur quality-time met hun kind.
 
TARIEVEN

15 groepslessen jeugd € 125,- p.p.
15 groepslessen volwassenen € 190,- p.p.
15 lessen kleuterracketsport € 90,-  per kind
Privé- en duoles € 50,- per uur

Door vrije dagen, feestdagen en kleine vakanties in het voorjaar bestaat de lessenreeks op de maandag uit 14 in plaats van 15 lessen. Het lesgeld wordt naar rato aangepast.

BETALING
Na indeling ontvangt de leerling een factuur voor de hele lessenreeks.
Het bedrag dient in één keer te worden voldaan.

AANMELDEN VOOR GROEPSLES (ZOMER 2020)

Volg deze link, maak eenmalig een account aan en meld u aan:
https://www.yourtennis.nl/clubs/atc-kadoelen.
Heeft u al een account, dan kunt u direct inschrijven. 

Tennisles van Fulco

Sinds 1 oktober 2017 werk ik als zelfstandig clubtrainer bij ATC Kadoelen nadat ik er al een paar jaar via tennisschool Tennis Op Maat les gaf. Ik vind Kadoelen een van de mooiste tennisparken in Amsterdam: overal om je heen is ruimte, het is er groen en er vliegen nooit vliegtuigen over. De ideale omgeving voor ont-moeten: je bent samen en werkt samen, het oordeel bestaat niet en in tegenstelling tot ons dagelijks leven moet niks.

Dat leidt tot tennisles met: plezier in tennis en leren; technische en tactische verbetering;aandacht voor gezondheid, veiligheid en vrijheid; oog voor persoonlijke aanleg en uitdaging; creatieve en uitdagende spel- en oefenvormen.

Behalve tennisleraar ben ik gevorderd instructeur Athletic Skills Model (ASM), een methodiek die leerlingen helpt fitter en atletischer te worden. Dat helpt blessures voorkomen en beter bewegen. Met jeugd werk ik volgens de methode Tenniskids. Ik heb een Verklaring Omtrent Gedrag en volgde de training “In Veilige Handen” (over fysieke, sociale  en emotionele veiligheid bij het werken met kinderen). Zoals alle tennisleraren heb ik een reanimatie-diploma.

Heeft u vragen, wilt u een keer een proefles (altijd gratis) of wilt u privé- of duoles afspreken, neem dan even contact op:
06 41375642 / fulco3000@hotmail.com 

Hieronder kunt u het rooster van zomer 2020 downloaden:

overzicht data tennisles zomer 2020.pdf