Voorjaarscompetitie aanbod en speeldata

Voor info over competities: Alles over competitie KNLTB

Inschrijven van teams

M.i.v. heden is het mogelijk om in te schrijven voor voorjaarscompetitie. De inschrijfdatum sluit 15 december 2022. Voor ieder team moet een verplichte teamopgave van minimaal 6 spelers worden gedaan. De vrijdagavond is een populaire avond en we kunnen een beperkt aantal teams indelen, dus denk erover na om ook een alternatief op te geven.

Het is ook mogelijk om op doordeweekse dagen overdag competitie te spelen. Voor 8&9-competitie kan er op donderdagavond of op zondag gespeeld worden.  

Indien er te veel teams zijn kan het zijn dat er een loting gaat plaatsvinden. 

Stuur een e-mail naar [email protected] Geef bij de inschrijving alle namen van de teamleden en ook het telefoonnummer van het teamlid die de captain is: het aanspreekpunt voor de competitieleiding en het team. Geef ook duidelijk aan of je alleen dubbels wilt spelen of enkels en dubbels. Mocht je een voorkeur hebben voor de ochtend of middag, laat het ons weten, dan proberen we er rekening mee te houden.

Als je je inschrijft voor de competitie, dan rekenen je teamgenoten op je. Zorg dat je goede afspraken maakt met je teamgenoten over je beschikbaarheid.

Het competitieaanbod en de speeldagen vind je in de bijlage

Inhaaldagen zijn er om te gebruiken indien wedstrijden niet gespeeld of gestaakt dienen te worden ivm weersomstandigheden, inhaaldagen zijn niet bestemd voor ziekte, vakantie etc.

Mocht je meer willen weten of heb je vragen? Laat het ons dan weten.

Vriendelijke groet,
Team VCL: Gerrit, Petra, Inge