Najaarscompetitie aanbod en speeldata

Voor info over competities: Alles over competitie KNLTB

Inschrijven van teams

M.i.v. heden is het mogelijk om in te schrijven voor de najaarscompetitie. De inschrijving sluit op 1 juni 2023. De vrijdagavond is een populaire avond en we kunnen een beperkt aantal teams indelen, dus denk erover na om ook een alternatief op te geven. Het is ook mogelijk om op doordeweekse dagen overdag competitie te spelen: zie het overzicht onderaan de mail. Indien er teveel teams zijn kan het zijn dat er een loting gaat plaatsvinden.

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar [email protected] Geef bij de inschrijving alle namen van de teamleden en ook het telefoonnummer van het teamlid die de captain is: het aanspreekpunt voor de competitieleiding en het team. Geef ook duidelijk aan of je alleen dubbels wilt spelen of enkels en dubbels.

Als je je inschrijft voor de competitie, dan rekenen je teamgenoten op je. Zorg dat je goede afspraken maakt met je teamgenoten over je beschikbaarheid.

Het competitieaanbod en de speeldagen vind je onderaan deze pagina.

Aan de competitie zijn kosten verbonden: een bijdrage voor de KNLTB en kosten voor de ballen (afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden). Deze kosten zijn voor rekening van het team. En inschrijven is ook niet vrijblijvend: als je je als team inschrijft en je daarna alsnog terugtrekt, na het sluiten van de inschrijftermijn, krijgt de club een boete. Die boete zal aan het team worden doorberekend.

Inhaaldagen zijn er om te gebruiken indien wedstrijden niet gespeeld of gestaakt dienen te worden ivm weersomstandigheden. Inhaaldagen zijn niet bestemd voor ziekte, vakantie etc.

Mocht je meer willen weten of heb je vragen? Laat het ons dan weten.

Vriendelijke groet,

Team VCL
Gerrit, Marjolein, Petra, Rene