Tennisles van Allard 2023/2024

 Tennisles van Allard,

Voor beginners als ook meer ervaren spelers  (tot en met niveau 6/7) geef ik tennisles op maat. Hierbij ligt de focus op alle aspecten van het tennisspel, techniek, tactiek, fysiek en mentaal. In een reeks van twaalf lessen gaan we samen op zoek naar jouw verbeterpunten, maar ook juist jouw sterke kanten om verder uit te bouwen. Doel is dat een ieder zich zo optimaal mogelijk ontwikkelt en dit gaat natuurlijk het beste in combinatie met veel plezier op de baan. Niks is zo lekker als in de ‘flow’ op de tennisbaan te staan en die ongelofelijke bal te slaan. 

WANNEER
Op maandagavond geef ik groepslessen in een reeks van 12 lessen. 
12 lessen p.p. €150,-. (Groep bestaat uit 4 personen)

Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot groep/ duo privé lessen op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag. Een losse les is per uur €50,-.

Kijk gelijk via deze link of er een plek vrij is en boek een les. 

https://calendly.com/detijgertennis/tennisles

Stuur mij voor de eerste les ook nog even een app voor je gegevens. 

Door de snelle groei van de vereniging en de grote vraag naar tennisles, zijn privé- en duoles alleen beschikbaar op werkdagen overdag. 

Helaas kan er i.v.m. met de grote vraag naar tennisles geen garantie gegeven worden dat je geplaatst wordt. 

Om aan de tennislessen deel te kunnen nemen dien je lid te zijn van ATC Kadoelen.

BETALING
Na indeling ontvangt de leerling een tikkie voor de lessen van de reeks. Dat bedrag dient in één keer te worden voldaan voor aanvang van de lessen. De losse lessen worden per tikkie na afloop van de afgesproken lessen betaald worden. Mocht  je tevens een factuur willen dan ik deze ook sturen. 

Bel/mail of app even voor de mogelijkheden en eventuele vragen. 

Hartelijke groet,

Allard Detiger
[email protected]
0614485281

 

Biografie Allard,

 

Als kind wilde ik niets liever dan de hele dag tennissen. Op de tennisbaan, op straat met mijn oudere broer of tegen het muurtje van het huizenblok aan de eind van de straat. Na veel trainingen, wedstrijden op landelijk niveau kwamen er rond de puberteit een hoop andere verleidingen en interesses, waardoor tennis naar de achtergrond verdween. 
De herontdekking van de tennissport kwam na de geboorte van mijn eerste dochter Jana, zo’n twaalf jaar geleden toen ik hier lid ben geworden bij ATC Kadoelen. Ik voelde gelijk weer dezelfde gedrevenheid als toen ik urenlang tegen het muurtje aan het tennissen was. Dit heeft er zelfs voor gezorgd dat ik het afgelopen jaar de lerarenopleiding bij de KNLTB heb ik afgerond en naast mijn werk als documentaire maker met veel plezier tennisles geef. 
Ik hoop, samen met Fulco en Edwin, zo een bijdrage te leveren aan een divers lesaanbod en de verdere tennis ontwikkeling van de leden van onze mooie club.