Kadoelen Open Toernooi 27 aug - 4 sept

Voor vragen over het toernooi: 0687753040

Het toernooi is van 29 augustus tot 4 september met het voorweekend van 27 en 28 augustus.

Schrijf je alvast in voor dit super leuke toernooi:

Cat 17+ 4,5,6,7,8,9
Cat 20+ rating
Cat 35+ 6,7

toernooi.nl

Verslag Kadoelen Open 2021:

Na alle afgelastingen, regels, afstand houden etc. kon er nu wel een open toernooi georganiseerd worden. In ons totaal vernieuwde park  met het prachtige nieuwe clubhuis.

En dat het toernooi gemist is was te merken aan het enthousiasme waarmee er was ingeschreven 407 inschrijvingen van 380 deelnemers in 26 onderdelen. Vertrouwde gezelligheid en gastvrijheid in combinatie met heerlijk nazomerweer maakte van deze week een topweek

Door de vele inschrijvingen zaten we met bomvolle schema’s en tot heel laat bezette banen en een druk gebruik van onze kantine welke bezet werd door een keur van vrijwilligers die hun uiterste best hebben gedaan om iedereen vaan een drankje en hapje te voorzien. Onze grote dank daarvoor.

Ook gaat onze dank naar Ivo van Avi Air die ons van heerlijke zalm heeft voorzien en de sponsering van de prijzen door Racket Specialist Edwin. En natuurlijk dank aan alle deelnemers en toeschouwers.

Er verscheen in De Volkskrant en Trouw 2 bijzonder leuke columns van schrijver Peter Buwalda die zich had ingeschreven in ons toernooi.

Deze columns zijn te lezen zijn op de site van de Volkskrant:
Hele zondagen had ik barrevoets rondgehangen in steenkoude sporthallen, vaak voor maar 15 seconden judo

Op dit hele tenniscomplex waar de zon nooit onder leek te gaan, droeg maar één iemand een lange broek, en dat was ik

Wij moeten helaas afscheid nemen van onze voorzitter van de Toernooicommissie Anemoon Danhof die werken, huishouden en kinderen niet meer kan combineren met deze functie. Anemoon onze hartelijke dank voor de afgelopen jaren.

Tot grote vreugde hebben we Inge Verwoerd bereid gevonden om dat stokje over te nemen. Tevens hebben zich een aantal leden gemeld om ons te assisteren.

Foto's editie 2021