Tennisles van Sanne

Hallo allemaal, 

Welkom bij SanneSoleil tennislessen. Bij mijn lessen is er bij regen ook zonneschijn!

Bij het tennissen ontdekte ik dat ik voornamelijk het tennis van de tegenstander aan het analyseren was. Hoe is de slag, wat zou iemand (nog) beter kunnen maken, wat zijn de sterke kanten, hoe is de houding en ga zo maar door. Ik vond dat zo interessant dat ik dacht ‘ik moet die instrumenten gaan ontwikkelen om ècht tennis juf te mogen zijn’.  Voorjaar 2024 heb ik dan ook mijn tennislicentie A behaald. 

Inhoud en doelgroepen 

Ik kan niet wachten om les te gaan geven aan jong en iets minder jong en wat ouder. Bij de lessen komen natuurlijk de technische, tactische, mentale en fysieke aspecten aan bod. Daarbij houd ik rekening met wat je wil verbeteren en neem ik dat mee in mijn lesopbouw. Tennis is een geweldige en ook een tamelijk moeilijke sport. Het spelletje wordt alleen maar nog leuker naarmate je het beter gaat beheersen. 

Of je nou competitie training wil of mooier wil tennissen, spelenderwijs wil  bewegen of gewoon plezier wil hebben in het spelletje, iedereen vanaf zes jaar is welkom. In een groepje (max. 4 bij volwassenen) of individueel of duo. 

Tot de zomervakantie is je uitgelezen kans om mijn lessen uit te proberen en dan gaan we na de zomer weer vrolijk verder. 

Tot slot, ik kijk er naar uit om het team trainers van Kadoelen te komen versterken! 

Praktische informatie

De lessen zijn 60 minuten. Prijs per les (dus bij een groepsles is dat niet per persoon) is 45,00 per uur. De lesmogelijkheden zijn: 

  • Op maandag tussen 12:00 uur en 18:00 uur  
  • Op de woensdagen tussen 10:00 en 13:00 uur 

Aanmelden

Zet in een mail naar [email protected] het volgende: 

Naam: 

Email: 

Voorkeur voor groepsles/duo/privé: 

Aantal lessen: minimaal 1 les en maximaal tot aan de zomervakantie: 9 lessen 

Voorkeur dag en tijdstip: 

Nivo: 

Leerwensen: 

 

Bij opgeven kind: 

Naam: 

Leeftijd: 

Aantal jaar tenniservaring:

Evt. bijzonderheden: 

 

Betaling 

Je ontvangt vooraf een factuur voor de afgesproken lessen. Losse privé lessen betaal je na afloop.    

Nb. Op basis van de aanmeldingen formeer ik groepjes. Door de grote vraag naar tennisles kan ik helaas niet de garantie geven dat je/ of je kind al voor de zomer geplaatst kan worden. 

Nb 2. Voorwaarde voor aanmelden: Je dient lid te zijn van ATC Kadoelen.