Ons Park

Tennispark Kadoelen
Is een mooi gelegen tennispark met een uitstekende bereikbaarheid door zijn ligging aan de A10, vlakbij de afslag Kadoelen S117.

Adres:
Sportpark Kadoelen 4, 1035 NB Amsterdam.
(Ingang IJdoornlaan 2001, 1035 MZ Amsterdam)

We hebben een ruim parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren, ook bereikbaar met OV.

De zes gravel- en zes SmashCourtbanen zijn gereed en in gebruik (11 met verlichting!) we hopen in de loop van 2020 genieten van het prachtige Clubhuis met rondom een terras met uitzicht op de banen, het Clubhuis van ATC Kadoelen wordt super gezellig.

Amsterdamse Tennis Club Kadoelen ATC Kadoelen) is opgericht op 26 februari 1982.
De club ligt vlak aan de Ring A10 en is zeer goed bereikbaar via de afslag Kadoelen!
In het zomerseizoen van 1 april tot 31 oktober, zijn er zes SmashCourt- en zes gravelbanen beschikbaar met op 11 banen verlichting tot 23:00 uur.
Ook in het winterseizoen van oktober tot maart kan je op zes SmashCourturtbanen tennissen met verlichting tot elf uur avond's.

ATC Kadoelen is een recreatieve vereniging met een brede selectie spelers op verschillende niveaus en van alle leeftijden.
Zowel de wedstrijdspelers als de recreant zal zich thuis voelen op onze club. Er wordt van alles georganiseerd, zoals 4x per week een instuif, gezellige clubtoernooien een Open Toernooi en de competitie. Als lid van ATC Kadoelen ben je ook lid van de KNLTB en kan je deelnemen aan toernooien en/of competitie.

Lid worden? Lees hier de informatie over het lidmaatschap.