Nieuwsbrief Jeugd

Nieuwsbrief jeugd 10 juli 2020

TENNISKIDS TOUR woensdag 12 augustus 10.00 - 12.30 uur (6 - 12 jaar)
Locatie: ATC KADOELEN

Woensdag 12 augustus is de Tenniskids Tour, een tennisprogramma van de KNLTB voor kinderen van 6 - 12 jaar, te gast bij ATC Kadoelen. Het wordt een spetterende ochtend met allerlei tennisspelletjes, challenges, oefeningen met de interactieve tennismuur en de snelheidsmeter – en mascottes Love & Ace zijn weer te gast! Iedereen is welkom, dus kom en neem een vriendin, vriend, buurmeisje, broer, klasgenoot of sportmaatje mee. Leuke vakantie-activiteit, en deelname is gratis.

Om een idee te krijgen, bekijk het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=-Ohd0KThuZ8

Aanmelden door middel van een appje naar tennistrainer Fulco van ‘t Hag: 06 41375642.

De Tenniskids Tour wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam.

TENNISKAMP voor 6 - 12 jarigen (10 t/m 15 augustus, 9.00 - 17.30 uur)

In de laatste week van de zomervakantie vindt een tenniskamp voor de jeugdleden van ATC Kadoelen plaats: maandag 10 t/m vrijdag 15 augustus staat elke dag bol van tennis, sport & spel, samen eten maken (en eten, natuurlijk), workshops creatief en natuur- & sportexcursies in de directe omgeving van ons tennispark. Kosten: € 250,- per deelnemer, meerdere kinderen uit 1 gezin € 200,- per deelnemer
Jeugdfonds Sport / Stadspas: voor kinderen die via stadspas of JSF lid zijn, komen voor korting in aanmerking.

Lees alle informatie op de pagina jeugd

WINTERLESSEN 2020 - 2021

Vanaf 3 oktober gaan de tennislessen van het winterseizoen van start. De lessenreeks bestaat voor jeugd uit 18 lessen. Het rooster loopt door tot begin maart. Meer informatie en inschrijven op de website. De kinderen krijgen bij het begin van de lessenreeks een tennisschrift, met daarin de activiteitenkalender en ruimte om hun resultaten bij te houden.

JEUGDCOMPETITIE (6 - 18 jaar, zaterdag / zondag in september & oktober)

In september en oktober vindt tegelijk met de competitie voor volwassenen de jeugdcompetitie plaats. Er zijn teams in rood, oranje, groen en geel. Kinderen die niet hebben opgegeven en toch nog willen meespelen, kunnen bij Fulco vragen of er nog plek is. Ouders van deelnemende kinderen nemen deel in wedstrijdleiding bij thuiswedstrijden, teambegeleiding bij uit-wedstrijden en/of vervoer naar en van de vereniging waar de kinderen te gast zijn. Op dinsdag 18 augustus (20.00 - 21.00 uur) een informatiebijeenkomst in het clubhuis voor ouders van kinderen die competitie spelen.

Meer informatie over de activiteiten voor kinderen op de pagina jeugd