Laddercompetitie

01 april 2022


Het winterseizoen van de laddercompetitie is nog maar net afgerond of de zomerladder staat alweer voor de deur. Deze gaat van start op maandag 4 april en eindigt op zondag 9 oktober. Huidige deelnemers hebben van sportconnexions een herinnering gekregen om zich opnieuw in te schrijven.

Daarnaast kun je je vanaf nu ook inschrijven voor 2 nieuwe laddercompetities: dubbel en jeugd. Om je aan te melden voor de dubbelladder gebruik je deze link. En om je aan te melden voor de jeugdladder gebruik je deze link. Instructies over hoe de ladders werken staan bij "over Clubladder" als je op de betreffende link hebt geklikt.

Nog niet eerder meegedaan aan een laddercompetitie?
De laddercompetitie is een goede manier om in contact te komen met andere mensen op de club. Ook kun je je eigen vaardigheden tijdens een wedstrijd in de praktijk brengen én kun je deze verbeteren. Je hebt de keuze om 1x per 2 weken, 2x per 2 weken of 3x per 4 weken een wedstrijd van 1 uur te spelen, tegen iemand/een ander dubbel van vergelijkbaar niveau. Win je van een hoger geplaatste speler(s)? Dan stijg je op de ladder. Verlies je van een lager geplaatste speler(s)? Dan zak je plaatsen. Het is ook mogelijk om één of meerdere speelrondes over te slaan.

Aanmelden? Dat kan gemakkelijk via deze website. Daarnaast is op deze website meer gedetailleerde informatie te vinden over hoe de laddercompetitie werkt: https://www.sportconnexions.com/nl/tennisladder/

Nieuwscategorieën